Nette maailmalla Matkailua ja ajatuksia

12.12.2016

Muuta

Filed under: — nette @ 00:17

Kuka minä olen?

Sanomattakin on selvää, että matkustaminen on mielestäni yksi parhaista tavoista nähdä ja kokea rehellistä maailmaa ja tutustua samalla omaan itseen eri tavalla, kuin normaalioloissa. Synnyin vuonna 1994, asun Helsingissä ja työskentelen sosiaalialalla tällä hetkellä.

Mutta kuka minä olen? Se ihminen on tullut minulle tutuksi vasta muutaman viime vuoden aikana. Suoritin tekniikanalan ammattikoulun peruskoulun jälkeen, ja päädyin pariksi vuodeksi alan töihin. Tiesin kuitenkin alusta asti, ettei se ollut minun juttuni. Ratkaisevan askeleen otin, kun erosin työpaikastani ja toteutin yhden suurimmista unelmistani, ostin lennot Peruun.

Ensimmäinen omatoimimatkani ei suinkaan ollut päätä huimaava. Olin Perussa vain kolme viikkoa, enkä uskaltanut liikkua paikasta toiseen. Lentomatkalla oli kolme vaihtoa, ja sain kamalan kurkkukivun lähtöaamuna. Itkin koti-ikävää jo ensimmäisellä vaihtokentällä, ja yölennolla Miamista Limaan muistan nähneeni vuorien huippuja kohoavan pilvien läpi ja todellisuus iski; ”Mihin hittoon olen itseni tuonut??”

Noh, siitä reissusta aion kirjoittaa oman postauksen. Vaikka olinkin hyvin epävarma silloin, olen hyvin onnellinen, että silti jokin pieni liekki sisälläni paloi halusta päästä näkemään sen paikan, mistä olin lapsesta asti haaveillut. Siitä tähän päivään asti näen jokaisen pienenkin matkan kasvattaneen minua arvostamaan pieniä asioita, ja huomaamaan, että itse onnellisuuskin koostuu nimenomaan näistä pienistä hyvistä asioista.

Mutta elämäni tarkoitusta etsin edelleen. 🙂

Ei kommentteja

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress